MENU

Tusen takk for et strålende år som bryllupsfotograf i Norge og Skottland! Det har vært en tidkrevende og vanskelig jobb å velge ut mine absolutte favoritter til denne bloggposten. Men til slutt, med en god blanding av portretter og øyeblikksbilder, føler jeg at jeg nå har klart å oppsummere essensen av Glitter & Twigs fra året som gikk!

Forresten, hvis du ser slideshowet, husk å skru på lyden! Det er timet til musikk og jeg er nokså fornøyd med resultatet 😉

I 2019 gleder jeg meg til å reise til Japan og USA blant annet, og til å få flere oppdrag som bryllupsfotograf i Norge. De siste 3 årene har jeg hovedsaklig jobbet i Skottland, men nå er det kanskje på tide å ta turen hjem til moderlandet. Tiden vil vise hva som skjer, men det som er sikkert er at jeg aldri ville klart det uten mine fantastiske brudepar fra året 2018!
 

I 2019 ønsker jeg meg enda flere muligheter som bryllupsfotograf i Norge 😉

This post is available in the following languages:

CLOSE