MENU

This page is also available in: English

Eirin og Aleksander hadde sitt bryllup på Moserud Gård, og det var en drøm! Fantastisk lys, superkul dekor og spesielt likte jeg mismatch-stolene som blir bruks i den store spisesalen på låven. Pinterest-perfect! Så langt jeg vet er Moserud Gård et ganske nytt bryllupslokale som jeg kun har sett noen få bilder fra på Instagram tidligere. Håper kanskje denne blogposten kan inspirere andre som tenker på å holde sitt bryllup på Moserud Gård!

Forresten, sa jeg at Eirin sang mens hun gikk ned kirkegulvet!? Bildene kan selvfølgelig ikke vise hvor god opplevelse det var i virkeligheten, men du kan jo legge merke til Aleksanders reaksjon.

Utfordrende lys på Moserud Gård, men jeg ELSKET det

Låven på Moserud er MØRK. Det var en stor utfordring å få til lyset riktig for gode bilder her, så det hjalp jo at jeg har litt erfaring med å ta ting på sparket. Her fungerte nemlig ikke blitsen min på samme måte som det gjør på et lokale som har “ordentlig tak”. Moserud Gård har jo tak, men det er mørkt, brunt og reflekterer ikke lys på noen måte. Bildene ble ikke lyse og farkerike, men fikk en herlig atmosfære som gjenspeilet sjarmen til låven. Andre låvebryllup jeg har fotografert har hatt lignende utfordringer, så det hjelper med litt erfaring 😉

Som vanlig har jeg lagt ved et slideshow fra bryllupet i denne bloggposten. Jeg håper jeg får dra tilbake til Moserud Gård i framtida!

This post is available in the following languages

CLOSE