Vielse i katedral, og bryllupsbilder i Botanisk Hage

januar 5, 2020

Amy & Gemma giftet seg i den fantastiske katedralen Cottiers, vest i Glasgow. Cottiers er et perfekt lokale for bryllup i et bysentrum (hvis du bor i Skottland, da…) Du får katedral-vibes, men siden katedralen er omformet får du også muligheten til å velge vigsler fra hvilken som helst trosretning. Amy & Gemma valgte human-etisk vielse med mange personlige elementer, som for eksempel hand-fasting (en skotsk tradisjon hvor man binder sammen to materialer med symbolikk fra hver side av deres respektive familier), og en tradisjon jeg aldri har sett før: de overrakk forlovelsesringene sine (igjen) etter gifteringene for å symbolisere løftet de gav hverandre da de bestemte seg for å gifte seg.

Bryllupsbilder i botanisk hage

Cottiers er veldig nære den botaniske hagen i Glasgow og mange velger å ta bryllupsbilder deg av god grunn. Bryllupsbilder i botanisk hage er perfekt dersom været er kjipt, men fantastisk uansett vær. Det er alltid så fint lys inne i et glasshus, og det er herlig med vegetasjon og farger som kan stimulere kreativiteten! Husk på at dersom du ønsker å ta bilder i et glasshus eller botanisk hage, må du arrangere tid og muligens betale på forhånd for å unngå skuffelse. Noen botaniske hager tillater ikke bryllupsfotografering, dessverre. Men sjekk på forhånd!

First look og forberedelser sammen

Jeg elsker first looks! Flere av mine brudepar valgte first look i år. Amy & Gemma gjorde seg klare sammen, men tok på kjolene hver for seg. Deretter møttes de i en bakgate utenfor hotellet for å “se hverandre for første gang”. First looks er perfekt for å senke nervene litt før vielsen, og for å få naturlige og litt annerledes bilder på bryllupsdagen. I tillegg trenger vi ikke så lang tid seinere til bilder om man stykker opp fotograferingen litt, for eksempel med first look, 20 minutter etter vielsen, og deretter 10-15 minutter på kvelden i solnedgang.

We’re both on a massive high after looking through the photos and selecting our favourites – they really are stunning! 

Amy & Gemma
SHARE THIS STORY