Utendørs hagebryllup i Stavanger

februar 17, 2020

Vi hadde værflaks i dette utendørsbryllupet i Stavanger!

Meldt regn og ingen Plan B – det skulle uansett bli hagebryllup i Stavanger for Guro & Jone! Guro gjorde seg klar til bryllup hjemme hos sine foreldre i Hafrsfjord, og vi dro til Roaldsøy for vielsen etter at flere regnskyll og temperanmentsfulle skyer hadde passert. Tro det eller ei, så ble det sol under vielsen!

En fantastisk dag som bugnet av DIY hagedekorasjoner og en super classy brud og brudgom. Et modig brudepar som ble med ut i lyngen og svabergene for bryllupsfotografering. Fantastiske taler og fullt dansegulv med DJ og saksofonist – alt var med på å gjøre bryllupsdagen til en suksess!

Har du vært i, eller arrangert hagebryllup i Stavanger noen gang? Mine tips er: ha en Plan B i tilfelle regn (men ikke vær superkresen – litt yr tåler vi alle!), ha plass til et stort party-telt, planlegg en personlig vielse og be gjester ta med paraply og gode sko. Server champis og ta det som det kommer!

Hagebryllup i Stavanger med Human-Etisk vielse

Hagebryllup er perfekt for Human-Etisk vielse. Det gjorde seremonien utrolig personlig og spesiell, og gjorde det mulig å holde vielsen i hagen til Jone’s foreldre der de ofte har krabbefest om sommeren! Jeg elsker når brudeparene mine ønsker å gjøre dagen så personlig og unik som mulig, men likevel med et ønske om å opprettholde viktige tradisjoner.

Alternativ til hagebryllup i Stavanger

Det er ikke nødvendigvis alle som kan ha bryllup i hagen! Et alternativ er en tradisjonell kirkevielse eller Human-Etisk vielse i et lokale, og deretter bryllupsbilder utendørs på en episk location! Dette bryllupet fik meg til å tenke på Hilde & Thomas sitt bryllup for flere år siden, som ble fotografert på Solastranden. Klikk her for å se halvdagsbryllupet jeg fotograferte blant stein og strand på Sola.

SHARE THIS STORY